4. díl: Investice do nemovitostí – důležité shrnutí

4. díl: Investice do nemovitostí – důležité shrnutí

Všimli jste si, jak čas běží? Ani jsem se nenadála a můj blogový miniseriál je u konce. Ještě před tím vám však přináším poslední díl – shrnutí, všeho důležitého, co je třeba o investování do nemovitostí vědět. Tak pojďme na to!

Z prvního dílu jste se mohli dozvědět, že investování do nemovitostí je opravdu široký pojem. V rychlosti jsme si vyjmenovali možnosti a zjistili, že je jich hned několik, a že se zdaleka nejedná pouze o koupi investičního bytu. Díl jsem však věnovala hlavně tomu, proč jsou nemovitosti dobrou investicí.

Výhod proč investovat do nemovitostí je hned několik. Jedná se samozřejmě o příjem, ale také o nízké riziko ztráty počáteční investice, nebo o to, že investováním do nemovitostí se ničím nezavazujete a můžete ho takřka kdykoliv „pověsit na hřebík“. Ostatně právě na to jsem zaměřila celý první díl.

Přečtěte si první díl investičního seriálu a dozvíte se, proč jsou nemovitosti výhodná investice.

Ve 2. díle jsme se podívali na zoubek jednotlivým druhům. Do čeho se dá investovat?

Tak například do:

  • Koupě nemovitosti a komerčních prostor,
  • realitních fondů,
  • pozemků,
  • nebo crowdfoundingových platforem.

Zajímají vás jednotlivé druhy víc? Přečtěte si o nich ve 2. díle, kde se dozvíte, která z možností je nejlepší právě pro vás.

Vše má své pro a proti, a to i nemovitosti. Je důležité na to myslet, než začnete bezhlavě posílat své peníze někam, o čem nic nevíte. V posledním díle jsem vám proto do hlav nasadila pár otazníků a trochu zvedla ukazováček.

Neinvestujte do ničeho, čemu nerozumíte a pozorně si přečtěte rady a tipy, které vám vše usnadní.
I já jich pro vás pár připravila.

Přečtěte si 3. díl, ve kterém se dozvíte 5 věcí, na které si dát pozor PŘED investováním do nemovitostí.

Uf, tak to by bylo. Investování do nemovitostí máme prozkoumané. Doufám, že vám můj miniseriál alespoň trochu pomůže k tomu, aby vaše investiční cesta byla bez větších přešlapů. Zapomněla jsem na něco důležitého? Nikdo není neomylný, a proto budu velice ráda, když mě na to upozorníte na mém Facebooku nebo Instagramu. ?

Zajímá vás nějaké téma a chtěli byste, abych ho na svém blogu rozebrala?
Kontaktujte mě – uvítám každý váš nápad. Budu se těšit u dalšího článku.

banner_i1

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení