Klíčem k rychlejšímu a výnosnějšímu prodeji nemovitosti je Home staging

Klíčem k rychlejšímu a výnosnějšímu prodeji nemovitosti je Home staging

 

Home staging je efektivní  způsob, jak zvýšit atraktivitu a hodnotu nemovitosti na trhu. Tento koncept, který k nám přišel ze Spojených států, se rychle stal oblíbeným mezi makléři i majiteli nemovitostí. Cílem je připravit prostor tak, aby oslovil co nejvíce zájemců a přinesl co nejvyšší prodejní cenu. Jak funguje a proč byste ho měli zvážit?

Co je home staging a jak funguje?

Home staging je proces, při kterém se nemovitost připravuje na prodej tak, aby vypadala co nejlépe a oslovila co nejširší publikum. Jako realitní makléř doporučuji majitelům nemovitostí investovat do tohoto procesu, protože správně zrealizovaný home staging může výrazně zvýšit atraktivitu nemovitosti. V rámci home stagingu se často využívají profesionální dekoratéři, kteří pomáhají s uspořádáním nábytku, výběrem barev a dekorací. Cílem je vytvořit příjemné a útulné prostředí, které potenciální kupce zaujme.

Výhody home stagingu

Jednou z největších výhod home stagingu je, že může výrazně zkrátit dobu, po kterou je nemovitost na trhu. Když je prostor dobře připraven, je pravděpodobnější, že se prodá rychleji a za vyšší cenu. Statistika ukazuje, že nemovitosti, které prošly home stagingem, se prodávají až o 10 - 20 % dráž než ty, které nebyly upraveny. To je důvod, proč bych vám doporučila zvážit tuto investici, pokud plánujete prodej vaší nemovitosti.

Jak začít s home stagingem?

Pokud se rozhodnete pro home staging, je dobré začít s důkladnou analýzou vašeho prostoru. Zvažte, co by mohlo být vylepšeno – od úklidu a organizace až po malování a dekoraci. Můžete také zvážit najmutí profesionála, který vám pomůže s návrhem a realizací. Nezapomeňte, že cílem je vytvořit prostor, který bude atraktivní pro široké spektrum zájemců. Při správném přístupu a investici do home stagingu můžete dosáhnout skvělých výsledků.

Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, spojte se se mnou prostřednictvím kontaktů na mém webu. Ráda vám pomohu na vaší cestě k úspěšnému prodeji nemovitosti!

```

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení